Hoe ver ben jij met mobiliteit?

Fietsende werknemers dragen bij aan een beter milieu, een betere bereikbaarheid van jouw organisatie en aan hun eigen gezondheid. En nog belangrijker; fietsende werknemers zijn bewezen productiever en minder vaak ziek. Meer weten over fietsstimulering voor jouw werknemers?

Als werkgever is het goed om fietsen naar het werk te stimuleren. Waarom? Omdat het meer oplevert dan het kost, op allerlei manieren. Daarnaast draagt jouw bedrijf op deze manier bij aan een beter milieu en aan een betere bereikbaarheid. En fietsende werknemers zijn bewezen productiever en gemiddeld een dag per jaar minder ziek. Reken dat maar eens uit!

Wil jij met jouw bedrijf aan de slag met fietsstimulering? Bekijk dan eerst de vier bouwstenen hieronder. Zo bepaal je het juiste vertrekpunt voor jouw organisatie om aan de slag te gaan.

Lees meer

Lopende acties

Er zijn verschillende fietsacties om jouw werknemers een duwtje in de rug te geven. Hiermee wordt fietsen nóg aantrekkelijker. Bekijk welke fietsacties voor jouw werknemers interessant zijn.

Inspiratie

Deze fietsacties werden eerder uitgevoerd. Laat je inspireren en ontdekt hoe jij fietsen bij jouw werknemers kan stimuleren.
   

Bekijk Alles
Deze website is eigendom van provincie Overijssel