Hoe ver ben jij met mobiliteit?

Fietsende werknemers dragen bij aan een beter milieu, een betere bereikbaarheid van jouw organisatie en aan hun eigen gezondheid. En nog belangrijker; fietsende werknemers zijn bewezen productiever en minder vaak ziek. Meer weten over fietsstimulering voor jouw werknemers?

Als werkgever is het goed om fietsen naar het werk te stimuleren onder de werknemers. En jezelf natuurlijk. Waarom? Omdat het meer oplevert dan het kost, op allerlei manieren. Daarnaast draagt jouw bedrijf op deze manier bij aan een beter milieu en aan een betere bereikbaarheid. En nog belangrijker; fietsende werknemers zijn bewezen productiever en minder vaak ziek. Wist je dat werknemers gemiddeld 8 dagen per jaar ziek zijn? Fietsende werknemers daarentegen zijn 7 dagen per jaar ziek.

Fietsende werknemers dragen bij aan een beter milieu, een betere bereikbaarheid van jouw organisatie en aan hun eigen gezondheid. En nog belangrijker; fietsende werknemers zijn bewezen productiever en minder vaak ziek. Wil jij met jouw bedrijf aan de slag met fiets stimulering. Bekijk dan de 4 bouwstenen hieronder.

Lees meer

Lopende acties

Om jouw werknemers een duwtje in de rug te geven, hebben we verschillende acties opgezet. Hiermee wordt het aantrekkelijker om de auto te laten staan. 

Inspiratie

Verschillende inwoners, werknemers en werkgevers binnen de provincie Overijssel hebben meegedaan met de acties van Fietsen Werkt!. Nieuwsgierig naar hun ervaringen? Lees de inspiratie verhalen.

Bekijk Alles
Deze website is eigendom van provincie Overijssel