Probeer eens wat anders

Vraag je werknemers niet om hun reisgedrag direct te veranderen, maar laat ze eerst eens een andere manier van reizen proberen. Zo ontdekken ze zelf de voordelen hiervan en vinden ze een alternatief dat bij ze past. Grote kans dat ze daarna niet meer anders willen!

FIETS-PROBEER-WEKEN.

Tijdens de fiets-probeer-weken kan je jouw werknemer kennis laten maken met een e-bike of speed pedelec uit de fiets-probeerpool. Zo ervaren ze wat het voordeel is om een fiets te gebruiken voor het woon-werk verkeer in plaats van de auto.

Voor wie?
Ben je gevestigd in de gemeente Zwolle of Kampen? Dan kan jij gratis een e-bike of speed pedelec beschikbaar stellen voor je collega’s. Het is een leuke manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met dit vervoersmiddel. En wie weet willen ze nooit weer iets anders!

Hoe werkt het?
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via het digitale contactformulier. Wij nemen dan contact op om een startdatum te bepalen en een aantal praktische zaken te regelen. Als alles geregeld is, wordt de probeerpool maximaal één maand bij jouw bedrijf geplaatst. Tijdens deze maand kunnen ook jouw collega’s gratis een fiets testen. Elke werknemer kan dan één week een fiets testen. De probeerpool bestaat maximaal uit twee e-bikes en één speed pedelec. Ze kunnen zelf kiezen welke fiets ze willen proberen.

 

Deze website is eigendom van provincie Overijssel