Aanbieder

Voor onze campagne Fietsen Werkt! werken we graag samen met lokale organisaties. Zo hopen we elkaar te versterken en het succes van onze campagne te vergroten.

Proefrijden
Voor onze nieuwe actie Proefrijden zijn we op zoek naar fietshandelaars die forenzen gratis een e-bike willen laten proberen. Als fietshandelaar bepaal je zelf welke en hoeveel elektrische fietsen je voor de actie ter beschikking stelt. Per e-bike krijg je een vergoeding van €250. In ruil hiervoor biedt jij een jaar lang de e-bike aan. Hoe beter de ervaring van de forens, hoe groter de kans dat hij of zij na de actie een fiets aanschaft!

Bij de actie Proefrijden mogen forenzen een week gratis een e-bike proberen bij een aangesloten fietshandelaar. De provincie promoot elke aangesloten fietshandelaren via haar communicatiekanalen. Aangesloten fietshandelaren krijgen promotiemateriaal om in de winkel kenbaar te maken dat ze zijn aangesloten.

Forenzen kunnen zich via de website van Fietsen Werkt! aanmelden. De fietshandelaar ontvangt vervolgens een bericht over de gemaakte reservering.

Meedoen? 
Heb jij een fietsenwinkel in de regio Zwolle of Twente? Meld je dan aan! 

Meld je aan


Deze fietswinkels doen al mee:
Salland tweewielers, Mijnstadsfiets, Profile Rudie Assink, Profile Roy Seine, Pot tweewielers, VanDijkBikes, Meesters tweewielers, Schakelaar Tweewielers, Halfords, Profile Reiners, Profile Broeksema, Zwiep Fietsen (Oldenzaal / Hengelo) , Fietsenwinkel Ten Tusscher (Enschede / Almelo).

Staat de naam van jouw fietswinkel hier binnenkort ook tussen?

Lees meer

Lopende acties

Op dit moment hebben we één lopende actie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties! 

Inspiratie

Deze voorbeelden zijn bedoeld om te inspireren. Aan de uitwerking kunnen geen rechten worden ontleend. Wil jij anderen inspireren? Laat het ons weten. Delen is vermenigvuldigen!

Bekijk Alles
Deze website is eigendom van provincie Overijssel