Aanbieder

Voor onze campagne Fietsen Werkt! werken we graag samen met lokale organisaties. Zo hopen we elkaar te versterken en het succes van onze campagne te vergroten.

Proefrijden
Voor onze nieuwe actie Proefrijden zijn we op zoek naar fietshandelaars die forenzen gratis een e-bike willen laten proberen. Als fietshandelaar bepaal je zelf welke en hoeveel elektrische fietsen je voor de actie ter beschikking stelt. Hoe beter de ervaring van de forens, hoe groter de kans dat hij of zij na de actie een fiets aanschaft!

Bij de actie Proefrijden kunnen forenzen drie dagen gratis een e-bike proberen bij een aangesloten fietshandelaar. De provincie promoot elke aangesloten fietshandelaar in ruil voor het gratis beschikbaar stellen van een (of meer) elektrische fiets(en). Zo wordt de bedrijfsinformatie genoemd op de website van Fietsen Werkt!, wordt de actie gepromoot via de social media kanalen van Fietsen Werkt! en wordt de actie onder de aandacht gebracht via de nieuwsbrieven die wij verzenden naar forenzen, werkgevers en gemeenten. Aangesloten fietshandelaren krijgen promotiemateriaal om in de winkel kenbaar te maken dat ze zijn aangesloten. Forenzen kunnen zichzelf online of in de fietsenwinkel aanmelden voor de actie via het digitale registratieformulier. De fietshandelaar neemt vervolgens contact op met de forens om de testrit te plannen. 

Meedoen? 
Heb jij een fietsenwinkel in Steenwijkerland, Dalfsen, Staphorst, Hardenberg, Zwolle en/of Kampen en wil je meedoen aan Proefrijden? Meld je dan aan! 

Je kan je ook aanmelden als je niet in een van deze gemeenten gevestigd bent. Bij voldoende vraag breiden wij onze actie mogelijk uit naar andere gemeenten in de provincie Overijssel.

Meld je aan

Lees meer

Lopende acties

Op dit moment hebben we één lopende actie. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties! 

Inspiratie

Deze voorbeelden zijn bedoeld om te inspireren. Aan de uitwerking kunnen geen rechten worden ontleend. Wil jij anderen inspireren? Laat het ons weten. Delen is vermenigvuldigen!

Bekijk Alles
Deze website is eigendom van provincie Overijssel