Te leuk om niet te delen

Inmiddels is de N50 tussen Zwolle en Kampen weer geopend! Zoals je wellicht hebt gezien konden inwoners van Kampen en omgeving gratis een e-bike testen tijdens de periode dat de N50 was afgesloten. We hebben verschillende leuke reacties ontvangen, maar de reactie van Marion was te leuk om niet met jullie te delen.

“Het was echt genieten op de e-bike! Ik kon de fiets ophalen bij Tweewielercentrum Kok in Kampen. Hier werd ik super vriendelijk ontvangen en de service was goed.

Eerst heb ik een retourtje Zwolle gedaan. Het was een mooie dag en ik heb veel gezien. Ben met het pontje over gegaan bij Zalk en toen bij het Theehuis even gestopt. De volgende dag via Laag Zuthem gefietst. Een ontmoeting met een reehert gehad en een schitterende zonsondergang gezien bij Wijthmen. De rest van de week heeft nog veel meer belevenissen opgeleverd… en met de e-bike glijden de kilometers voorbij!

De kers op de taart: mijn lichamelijke klachten nemen af. Of dat door het fietsen & de belevenissen komt? Zeg het maar. Ik ben er dankbaar voor. Het was een heerlijke week.

Fotos & filmpjes heb ik niet gemaakt. De belofte aan mijzelf om met alle zintuigen van deze tochten te genieten ben ik nagekomen. Horen hoe de bries het riet een sikkasikka geluid laat maken. De warme aardgeur in het bos ruiken, zien hoe de ooievaar sierlijk zijn vleugels spreid. De zon voelen branden en tegelijkertijd de vruchteloze pogingen van de wind om koelte te brengen aan mijn huid… met dit natuurlijke HD beeld en dolby surround prijs ik mezelf gelukkig.
Bakken met serotonine en dopamine krijg ik hier van. Ik noem het e-trippen in 4D.

Het was een heerlijke week, dank jullie wel!”