Forens

Laat de auto staan en pak de fiets! Om jou te helpen hebben we verschillende acties en aanbiedingen waar jij gebruik van kunt maken. Nieuwsgierig? Kijk hier voor het totale overzicht.  

Pak jij vaak de auto naar het werk, maar is de afstand kort genoeg om ook de fiets te pakken? Zonde! Fietsen naar je werk heeft zoveel voordelen. Je wordt er fitter van, je productiviteit gaat omhoog en je hebt je lichaamsbeweging alvast gehad. Scheelt weer een bezoekje aan de sportschool! Daarbij is het goedkoper dan de auto of het openbaar vervoer en die kroket in de kantine op vrijdag? Die eet je met net iets minder schuldgevoel.

Dus laat de auto staan en pak de fiets! Om je te helpen hebben we verschillende acties en aanbiedingen waar jij gebruik van kunt maken. Nieuwsgierig? Bekijk de lopende acties hieronder. Ook lees je de inspiratie verhalen van mensen die jou voorgingen.

Lees meer

Lopende acties

Om jou een duwtje in de rug te geven, hebben we verschillende acties opgezet. Hiermee wordt het aantrekkelijker voor jou om de fiets te pakken.

Inspiratie

Nog niet helemaal overtuigd?
Verschillende mensen gingen je voor. Lees hier hun verhaal en ervaringen.

Bekijk Alles
Deze website is eigendom van provincie Overijssel