Werkzaamheden op de Nieuwleusenerdijk

Vanaf 06-01-2020 tot 29-05-2020 vinden er reconstructie werkzaamheden plaats op de Nieuwleusenerdijk. Het wegvak tussen de rotonde bij de Steinfurtstraat/Ravensburgstraat en de Steenwetering is gedurende deze periode alleen voor fietsers toegankelijk.

Probeer 5 maanden gratis een elektrische fiets!

Werk je op Hessenpoort? Dan hebben wij misschien een aantrekkelijk aanbod voor jou! Gedurende de werkzaamheden aan de Nieuwleusenerdijk worden gratis elektrische fietsen beschikbaar gesteld die maximaal vijf maanden lang kunnen worden gebruikt.


Wil je de elektrische fiets korter dan vijf maanden gebruiken? Geen probleem! Je kan de fiets maandelijks weer inleveren, zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. 


De fietsen worden aangeboden door het bedrijf E-bike to go. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het leasen van elektrische fietsen. E-bike to go stemt met jou af waar de e-bike kan worden afgeleverd en weer opgehaald kan worden.

Voor wie? 
Voldoe jij aan alle voorwaarden hieronder? Dan kan jij je voor de actie aanmelden!

Deelnamevoorwaarden:

  • Je werkt op het bedrijventerrein Hessenpoort.
  • De eerste vier cijfers van de postcode van jouw woonadres zijn: 7707, 7711, 7715 of 7739
  • Je gebruikt momenteel voornamelijk de auto voor jouw woon-werkverkeer.
  • Je bent van plan om minimaal drie keer per week met de elektrische fiets naar je werk te rijden gedurende de actieperiode.

Hoe meedoen? 
Gedurende de actie worden er minimaal 10 en maximaal 30 elektrische fietsen gratis beschikbaar gesteld. Op is op, dus wees er snel bij! Bij minder dan 10 aanmeldingen gaat de actie niet door. Inschrijven kan vanaf 2 december door op onderstaande knop te klikken.

Deze website is eigendom van provincie Overijssel