Test nu een gratis E-bike


Test nu gratis een e-bike bij jouw lokale fietsenwinkel! Het is een leuke, gezonde én laagdrempelige manier om kennis te maken met de elektrische fiets als vervoersmiddel. De fiets is altijd een goed idee.  

Wat houdt het in?
Tijdens de e-bike testdagen kunnen forenzen drie dagen gratis een e-bike proberen bij een aangesloten fietshandelaar. De fietshandelaar bepaalt zelf welke en hoeveel elektrische fietsen hij voor de actie beschikbaar stelt. Hoe beter de ervaring, hoe groter de kans dat de forens na de actie een fiets aanschaft!

De provincie promoot elke aangesloten fietshandelaar in ruil voor het gratis beschikbaar bestellen van een (of meer) elektrische fiets(en). Zo wordt de bedrijfsinformatie genoemd op de website van Fietsen Werkt en wordt de actie gepromoot via de social media kanalen van Fietsen Werkt en nieuwsbrieven aan werkgevers, gemeenten en forenzen. Deelnemende fietshandelaren krijgen promotiemateriaal om in hun winkel kenbaar te maken dat ze bij de actie zijn aangesloten. 

Voor wie? 
De actie is bedoeld voor forenzen die wonen en/of werken in een van de pilotgemeenten, namelijk: 

  • Steenwijkerland
  • Dalfsen
  • Staphorst
  • Hardenberg
  • Zwolle
  • Kampen

Forenzen kunnen zichzelf online of in de fietswinkel aanmelden voor de actie via het digitale registratieformulier. De fietshandelaar neemt vervolgens contact op met de forens om de testrit in te plannen.

Meedoen? 
Op de website van Fietsen Werkt zie je welke fietshandelaren al meedoen aan onze actie. Ben je gevestigd in een van de pilot gemeenten en wil je ook meedoen met onze actie? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Je kan je ook aanmelden als je in een van de pilotgemeenten gevestigd bent. Bij voldoende vraag, breiden wij onze actie mogelijk ook uit naar andere gemeenten in de provincie Overijssel. 

Hoe werkt het?
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan aan via onderstaande button van jouw fietsenwinkel in de buurt. Vul je naam, email, telefoonnummer en voorkeursperiode in. Wij nemen dan contact op om een aantal praktische zaken te regelen. Vervolgens kan je de fiets ophalen, 3 dagen testen en ten slotte weer terugbrengen. 

Deze website is eigendom van provincie Overijssel