Fiets en slim slot

Wie in Zwolle woont, kan gebruik maken van de Zwolse Deelfiets. Deze elektrische fiets maakt gebruik van een slim slot die je met de app van de Zwolse deelfiets opent en vergrendelt. Nadat je de fiets weer op de huurlocatie hebt gestald, betaal je met de app voor het gebruik. Snel en makkelijk. De kosten zijn € 2,00 per uur met een maximum van € 8,00 per dag. De fietsen staan in de binnenstad in de bewaakte fietsenstalling aan het Gasthuisplein 22.

Als gemeente kan je er ook voor kiezen om de Zwolse Deelfiets bij jouw eigen organisatie laten plaatsen.Zo staan je collega’s niet in de file en werken ze ondertussen aan hun gezondheid. Voor € 90,00 per maand kan je de Zwolse Deelfiets bij jouw organisatie plaatsen, inclusief onderhoud en verzekering (maandelijks opzegbaar). De fiets mag zowel voor werk als privé worden gebruikt. Bij calamiteiten staat de servicedienst paraat met een snelle reparatie of een leenfiets.

Effecten
Er staan nu zes fietsen in de Zwolse binnenstad. Deze zijn erg populair en vaak in gebruik. Er wordt daarom gekeken of het aantal fietsen kan worden uitgebreid. De Zwolse deelfiets staat daarnaast bij tientallen bedrijven. Als werkgever kan je zelf bepalen hoeveel fietsen je plaatst. Gebruikers van de Zwolse Deelfiets zijn enthousiast omdat de fiets makkelijk is in gebruik en er snelle service is in geval van nood.  

Interesse?
Download de Zwolsedeelfiets app, maak een account aan en pak ook de Zwolse Deelfiets! Meer informatie over de Zwolse Deelfiets vind je op de website. Nog niet helemaal overtuigd? Je kan voor jouw organisatie ook een testfiets bij de Zwolse Deelfiets aanvragen. Heb je een andere vraag, neem dan contact op met onze mobiliteitsmakelaars.

Deze website is eigendom van provincie Overijssel