Fiets en slim slot

Maken jouw medewerkers vaak korte zakelijke ritten met de auto? Dan is een deelfiets wellicht interessant voor jouw organisatie. Zo staan jouw medewerkers niet in de file en werken ze ondertussen aan hun gezondheid. Voor €90,00 per maand kan je bijvoorbeeld de Zwolse Deelfiets bij jouw organisatie plaatsen, inclusief onderhoud en verzekering (maandelijks opzegbaar). Deze elektrische deelfiets werkt met een slim slot. Met de Zwolsedeelfiets app kunnen medewerkers het slot openen en vergrendelen. De fiets kan zowel voor werk als privé worden gebruikt. Bij calamiteiten staat de servicedienst paraat met een snelle reparatie of een leenfiets.

Effecten
Er staan nu zes fietsen in de Zwolse binnenstad. Deze zijn erg populair en volop in gebruik. Er wordt momenteel gekeken of het aantal fietsen kan worden uitgebreid. De Zwolse deelfiets wordt ook door tientallen bedrijven gebruikt. Als werkgever kan je zelf bepalen hoeveel fietsen je plaatst. Gebruikers van de Zwolse Deelfiets zijn enthousiast omdat de fiets makkelijk is in gebruik en er snelle service is in geval van nood. 

Interesse?
Meer weten over de Zwolse Deelfiets? Kijk dan op de website. Nog niet helemaal overtuigd? Je kan voor jouw organisatie ook een testfiets bij de Zwolse Deelfiets aanvragen. Heb je een andere vraag, neem dan contact op met onze mobiliteitsmakelaars.

Deze website is eigendom van provincie Overijssel